På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
Arendalsuka

Arendalsuka 14. – 19. august 2017

Åpent for alle – fri entré – ingen billetter

 

Teltscenen

Teltscenen på ferjekaia

 
2 timers arrangementer
Arendalsuka har en egen teltscene som er plassert sentralt i byen ved ferjekaia. Denne leier vi ut under uka i 2 timers bolker.  

Bolk 1: kl. 08:00 – 10:00
Bolk 2: kl. 11:00 – 13:00
Bolk 3: kl. 14:00 – 16:00
Bolk 4: kl. 17:00 – 19:00
Bolk 5: kl. 20:00 – 22:00
 
Bestilling
Bestilling skjer når du velger dette stedet i din arrangementspåmelding. Merk at det er faste bolker å velge mellom. Dette er de ledige bolkene pr. 12. mai -17:
  • Teltscenen - torsdag bolk 5
  • Teltscenen - fredag bolk 4  
  • Teltscenen - fredag bolk 5  
  • Teltscenen - lørdag bolk 1 
Sted: Ferjekaia ved siden av GRID og Clarion Hotel Tyholmen.   
 
Fasitliteter: Teltet har en størrelse på 15 x 15 meter og inneholder scene, stoler og enkelte bord. Det er plass til ca. 150 mennesker, avhengig av hvordan man rigger. Scenes størrelse blir ca 3 x 6 meter. Arendalsuka stiller med høytaleranlegg, tekniker og håndholdte mikrofoner til samtaler/debatt. Skjermer og trådløse mikrofoner må evt. bestilles separat - se under avsnittet om priser. Det vil ikke være mulig å bruke projektor og lerret. Arendalsuka stiller med frivillige som kan vise til rette, men spesiell tilrettelegging/rigging må arrangøren gjøre selv. Det vil være kildesortering og toaletter på stedet.
 
Pris: Prisen for 2 timer vil være kr. 6500 pluss moms. I dette inngår 1/2 time riggetid i for- og etterkant. Skjermer og trådløse mikrofoner må bestilles separat og er ikke inkludert i prisen.  
Bestilling av skjermer og trådløse mikrofoner
Skjermene koster kr 1000,- for et arrangement. Vi har flere TV-skjermer for visning av presentasjoner og filmer. Leietaker medbringer egen PC med HDMI tilkobling. 
 
Trådløse mikrofoner/ bøyler koster kr. 600,- per sett. 
Alle prisene er eks. Mva. 
 
Skjermer og trådløse mikrofonermå bestilles på forhånd. Bestilling sendes til dag.tynes@arendalsuka.no 
 
Servering
Dere må selv stå for eventuell servering. Rett over gaten for teltscenen ligger Kafe No 9 som kan hjelpe dere ved forespørsler. Vi anbefaler å bestille i god tid, særlig hvis dere ønsker alkoholservering. Da kan No 9 også hjelpe med søknad om skjenkebevilling. Duker o.l. må dere ha med selv. 
 
Formålet med teltscenen
Arendalsuka ønsker å gi et tilbud til ikke-kommersielle aktører. Derfor har vi tilrettelagt en egen scene som vi leier ut til dette formålet.