På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
Arendalsuka

Arendalsuka 14. – 19. august 2017

Åpent for alle – fri entré – ingen billetter

 

Appellscenen på Teaterplassen

Teaterplassen er en grønn lunge/park som ligger på Tyholmen,  mellom Tyholmen Clarion Hotell, Tyholmen Kolonial, Steenhuset restaurant og Barrique pub. Arendalsuka ønsker sammen med disse å lage Teaterplassen til en arena for appeller og aktiviteter under Arendalsuka. Derfor gir vi Teaterplassen en ansiktsløftning.  Serveringsstedene vil lage sittegrupper og tilby mat og drikke av høy kvalitet og god variasjon. Vi planlegger å henge opp seil mellom lyktestolper og trær slik at plassen også kan brukes ved regn.  Det blir hyggelig miljø med lamper, lykter og dekorasjoner. I tillegg vil det være fotoutstillinger på plassen.

Arrangementer på appellscene

Fra Teaterplassens scene inviterer vi alle organisasjoner til å holde appeller eller andre aktiviteter. Det er gratis å bruke scenen.

Scenen er drøye 4 x 3 meter. Den kan dekkes til med et seiltak hvis det regner. Den utstyres også med høytalere og en enkel talemikrofon. Ved behov for mer teknisk utstyr/annet må organisasjoner arrangere og koste dette selv.  

Påmelding

Alle som er interessert i å holde appeller eller ha andre aktiviteter må ta kontakt med Frank Kvarstein, frank.kvarstein@arendalsuka.no