På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
Arendalsuka

Arendalsuka 14. – 19. august 2017

Åpent for alle – fri entré – ingen billetter

 

Transport

Buss
Nettbuss ekspress linje 190 (www.nettbuss.no), Konkurrenten (www.konkurrenten.no) og Lavprisekspressen (www.lavprisekspressen.no) fordeler sine avganger og ankomster jevnt fra Oslo.

For lokalbusser mellom alle sørlandsbyene, se www.akt.no.

Bil
Arendal ligger kort vei fra E18 mellom Grimstad og Tvedestrand. Arendal har tre parkeringshus i direkte tilknytning til sentrum. Fra E18 er det lett å kjøre rett inn i parkeringshusene.

Fly
Kjevik: For en full oversikt over alle flybusser fra Kjevik – Arendal t/r – se www. flyekspress.no og flybusser med nettbuss, se www.flybussen.no
Torp: Bussene til og fra Oslo stopper på Fokserød, og det er en kort taxitur fra Torp flyplass og ut til E18 og Fokserød. Tilbake til Torp er bussjåføren behjelpelig med å ringe etter taxi som bringer deg til flyplassen igjen.
Gardermoen: Ta flybuss eller -tog inn til Oslo sentralstasjon og velg buss- eller togtransport derfra til Arendal.

Tog
Ta toget til Arendal! NSB har flere avganger i døgnet fra Oslo og fra Kristiansand/Stavanger. Noe av det beste landet vårt kan by på nytes best fra toget. Du slipper å fokusere på trafikken og kan kose deg med utsikten. NSBs tog passerer det vakreste, villeste og mest uberørte av natur i Norge. www.nsb.no