På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Innspill til Arendalsuka Ung

Har du innspill til Arendalsuka Ung-programmet i 2019?

Da ber vi deg skrive inn et forslag i skjemaet under, og sende det til oss 
innen 15. desember

Om vårt program for barn og ungdom 

Arendalsuka lager hvert år et eget program for barn og ungdom under Arendalsuka. Målet er å inkludere barn og ungdom (cirka 5-19 år) i aktiviteter som fremmer engasjement og deltakelse i vårt levende demokrati. 

Vi ønsker barn og ungdom velkommen til Arendalsuka Ung – for å delta, diskutere og lære litt om politikk og samfunnet vi lever i. Det skal være gøy, ærlig og forståelig å delta. For som en av våre juniorjournalister spurte statsministeren om: Hva mente du egentlig med det du sa? 

Vi forsøker å tilpasse arrangementslokale etter hva slags innhold som skal presenteres. Arendalsuka Ung disponerer alt fra utescener, store saler innendørs og aulaer, til åpne byrom, større møterom og skolelokaler. 

Prosessen for innspill 

Vi inviterer med dette organisasjoner, virksomheter, politikere, media og enkeltpersoner til å komme med forslag til arrangement de kan bidra med under Arendalsuka Ung 2019. Man tilbyr seg å være samarbeidspartner og innholdsleverandør til et arrangement ved å fylle ut skjemaet nedenfor. 

Hva betyr det å være samarbeidspartner og innholdsleverandør? 

Som samarbeidspartner og innholdsleverandør blir dere medarrangør til et arrangement  for barn og/eller ungdom (ikke om barn og/eller ungdom), under Arendalsuka Ung. 

  • Dere bestemmer selv de økonomiske rammene for innholdet i deres arrangement. Her er tips til hvordan et arrangement kan gjøres enkelt og rimelig
  • Arendalsuka tilbyr i hovedsak bruk av sin utescene på Torvet i Arendal for arrrangementer til Ung-programmet. Scenen er 6x8 meter, og står lavt over bakken for god interaksjon med publikum. Scenen inkluderer 4 mikrofoner på stativ og teknikker. Tilleggsutstyr utover dette, kan bestilles og faktureres samarbeidspartner etter nærmere avtale. 
Frist for innspill og innsending av skjema 

Fristen for å komme med innspill er 15. desember 2018. Alle innspill må sendes inn ved å bruke skjemaet du finner på denne siden.  

Valg av innspill 

Når fristen er over, vil prosjektgruppen gjennomgå innspillene og velge ut hvem de ønsker å samarbeide med i Arendalsuka Ung 2019. Vi oppfordrer til at flere organisasjoner/virksomheter går sammen om å komme med felles innspill til oss.  

Prosjektgruppen har løpende møter gjennom høsten, og de som blir tatt med videre i prosessen vil få beskjed om dette innen januar 2019.  

Skjema for innspill til Ung-programmet 2019

Ved å sende inn skjemaet godkjenner du at vi behandler personopplysningene dine. Vi sletter opplysningene når Ung-programmet for 2019 er bestemt. Les mer på siden Personopplysninger

Jeg/vi ønsker å være samarbeidspartner til Arendalsuka Ung-programmet*
Fornavn*
Etternavn*
Organisasjon/virksomhet/parti/media som står bak forslaget*
E-post*
Telefon*
Hvilken dag/dager ønsker du å ha arrangement?*
Tema*
Innhold (beskrivelse av tema, opplegg, lenke til aktuelle nettsider o.l.)*