På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Kløckers teltscene

Arendalsuka 2020 er dessverre avlyst.

Her kan du lese begrunnelsen for avlysningen.

Vi ser allerede fremover og gleder oss til Arendalsuka  2021, 16. - 20. august. 

Vi vet at det er mange som har kommet langt i planleggingen av arrangement. Vi er veldig lei oss for de konsekvenser avlysningen får for dere. 

Ingen betaling for teltscenene 

Dere vil selvsagt ikke måtte betale for bolkene dere har bestilt på teltscenene. 

Andre avtaler 

Alle arrangører må selv ta kontakt med deltakere og eventuelle leverandører dere har gjort avtaler med i forbindelse med arrangementet. Det er den enkelte kontrakt som regulerer avbestilling av avtalen.  

Ny søknad for 2021 

Vi håper dere har lyst og anledning til å delta med arrangement igjen under Arendalsuka 2021. Dere vil da måtte søke på nytt når vi åpner for påmelding. Årets teltscenebolker kan dessverre ikke bli overført til neste år. 

Har du spørsmål? 

Hvis du lurer på noe, ta gjerne kontakt med oss på post@arendalsuka.no. Vi behandler alle henvendelser fortløpende de neste dagene. 

--------

Hva er Kløckers teltscene?

Kløckers teltscene er et enkelt telt plassert på Kløckers plass midt i Arendal sentrum med plass til ca. 50 personer. 

Hvem kan leie?

Arendalsuka leier ut teltscenen til frivillige organisasjoner, lag og foreninger. 

Formålet med Kløckers teltscene er å tilby et enkelt og rimelig arrangementssted til frivillige organisasjoner. Arrangementene må ha et samfunnsnyttig tema av nasjonal interesse.

Det er ikke tillatt med fremleie.
Vi viser forøvrig til kriteriene for deltakelse og retningslinjer for arrangementer

Pris og leietider

Vi leier ut teltscenen i 1,5 - timers bolker. Arrangementet må skje innen tidsrommet for den bolken du velger. I tillegg har dere en 1/2 time riggetid i for- og etterkant. Dere har selv ansvar for at stedet er rigget ned og klart til bruk før neste bolk. Hvis dette ikke blir gjort, må dere betale kr. 1500,- i tillegg til vanlig leiepris. 

Pris: kr. 1500,- eks. mva. pr bolk.

  • Bolk 1: kl. 08:00 – 09:30
  • Bolk 2: kl. 10.30 – 12:00
  • Bolk 3: kl. 13:00 – 14.30
  • Bolk 4: kl. 15:30 – 17:00
  • Bolk 5: kl. 18:00 – 19:30
  • Bolk 6: kl. 20.30 – 22.00

Åpningstider 2020: Åpningstider for 2021 kommer.

Fasiliteter, teknikk og servering

Teltet er innredet med benker og har plass til ca. 50 personer. Det er en liten scene i teltet med tre høye bord og 2 mikrofoner til tale. Det er ikke kablet internett og ingen skjermer i teltet. Det er ingen teknikere til stede før eller under arrangementet. 

Hvis dere ønsker servering under arrangementet, anbefaler vi at dere tar kontakt med serveringsstedene i nærheten. Dette er Lille Andevinge og Madam Reiersen. Det er ikke anledning til å søke om skjenkebevilling på Kløckers teltscene. 

Slik bestiller du

Du bestiller Kløckers teltscene når du melder inn ditt arrangement i vårt påmeldingsskjema. Du velger alternativet "Teltscener" som sted og velger blant ledige bolker for Kløckers teltscene. Det er ikke mulig å reservere tid her på forhånd.
Se påmelding arrangement.

Ved avbestilling senere enn 14 dager etter påmelding, refunderer vi ikke påmeldingsavgiften. Hvis en arrangør ikke møter opp til arrangementet, refunderes heller ikke påmeldingsavgiften.