På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Påmelding stand

Arendalsuka 2020 er dessverre avlyst. 

Her kan du lese begrunnelsen for avlysningen.

Vi ser allerede fremover og gleder oss til Arendalsuka  2021, 16. - 20. august. 

Vi vet at det er mange som har kommet langt i planleggingen av standsdeltakelsen. Vi er veldig lei oss for de konsekvenser avlysningen får for dere. 

Tilbakebetaling av standsavgiften 

De av dere som allerede har mottatt faktura og betalt standsavgift, vil selvsagt få tilbakebetalt denne så snart som mulig. 

Andre avtaler 

Dere må selv ta kontakt med eventuelle leverandører dere har gjort avtaler med i forbindelse med standsdeltakelsen. Det er den enkelte kontrakt som regulerer avbestilling av avtalen.  

Ny standssøknad for 2021 

Vi håper dere har lyst og anledning til å delta med stand igjen under Arendalsuka 2021. Dere vil da måtte søke på nytt når vi åpner for påmelding. Årets standsplassering kan dessverre ikke bli overført til neste år. 

Har du spørsmål? 

Hvis du lurer på noe, ta gjerne kontakt med oss på post@arendalsuka.no. Vi behandler alle henvendelser fortløpende de neste dagene. 

 

----------

Under Arendalsuka fyller vi sentrumsgatene med rundt 200 stands. Felles for alle stands er at de omhandler et samfunnsnyttig tema. Standsgatene er åpne fra mandag til og med fredag og alle stands skal være betjent i hele åpningstiden.

Alle stands må oppfylle kriteriene for deltakelse og bli godkjent av Arendalsuka.

Politiske partier, organisasjoner og foreninger av ikke ren kommersiell art kan delta med stand. Arendalsuka vurderer alle søknader ut fra om de er en naturlig del av vår arena.  

Kriterier og retningslinjer for stand 

Det er viktig at du som arrangør setter deg godt inn i våre kriterier og retningslinjer før du melder på en stand. 

Slik melder du på 

Vi har ennå ikke åpnet påmelding for 2021.

For å melde på en stand må du har en brukerkonto for arrangør. Vi anbefaler deg å lage denne i god tid før påmeldingen åpner. Når du er logget inn, fyller du ut påmeldingsskjemaet for stand. 

Lag en brukerkonto og/eller logge inn.

Veileder for påmelding

Vi har laget en veileder for påmelding av arrangementer og stands. Den viser hvordan du lager en brukerkonto for arrangør og tar deg gjennom påmeldingskjemaene for arrangementer og stands - klikk for klikk. Vi anbefaler at du leser gjennom denne før påmelding. 

Hva koster det? 

Det koster kr. 6.000 pluss mva pr. stand for hele uken.   

Prisen inkluderer standsareal på 3x3 meter, strøm til begrenset bruk, avfallssortering, vaktselskap utenom åpningstiden og markedsføring av standen på Arendalsukas nettside og i programavisen.  

Ved avbestilling senere enn 14 dager etter påmelding, refunderer vi ikke påmeldingsavgiften. Hvis en standsdeltager ikke møter opp eller må rigge ned standen, refunderes heller ikke påmeldingsavgiften. 

Arrangøren må selv dekke kostnader for telt og annet utstyr. 

Tildeling av stand 

Hver standplass er markert med et nummer på standskartet. Samme nummerering finner du igjen i påmeldingsskjemaet. 

Når vi åpner for påmelding gjelder det et først til mølla-prinsipp. I påmeldingsskjemaet kan du velge 3 plasser i prioritert rekkefølge.  Hvis det er flere som velger samme standplass som førsteprioritet, tildeles plassen til den som meldte på først. Hvis du ikke var først ute, vil vi forsøke å gi deg en av dine to andre valg.  

Hvis du ønsker en spesiell plassering, anbefaler vi deg å sjekke kartet over årets standplasser før du melder deg på. Da er du forberedt på hvilke standsnummer du vil velge i påmeldingsskjemaet.  NB: Nummereringen av årets stands er noe endret fra i fjor.

Dele på stand 
Vi har begrenset plass i byen til stands, og det kan dessverre bli fullt. Vi ønsker at så mange som mulig skal få plass, og oppfordrer derfor organisasjoner som det er naturlig at samarbeider, til å dele på stands. 

Stand som retter seg mot barn og ungdom 
Arendalsuka Ung har de fleste av sine aktiviteter på torvet og derfor ønsker vi å fylle opp torvet med stands som har aktiviteter og temaer for barn og unge. Vi oppfordrer alle som har stand rettet mot barn og ungdom til å velge en plass her. Les mer om Arendalsuka Ung.

Praktisk informasjon

Utstyr, telt m.m.

Alle må ta med det dere trenger til standen, eks. telt, stoler, bord, materiell osv. Arendalsuka har ikke telt til utleie. Det finnes mange leverandører på markedet, blant annet A-Tech teltutleie i Arendal, Utleiepartner i Kristiansand eller OB Wiik  i Oslo. Vi anbefaler at dere tar med tunge ting som kan holde standen på plass i tilfelle vind, f.eks. kanner som kan fylles med vann.

Søppelsortering og opprydding

Arendalsuka har plassert ut flere miljøstasjoner i standsgatene og vi forventer at alle standsutstillere bruker disse til alt søppel.

Av erfaring blir det en del søppel i forbindelse med rigging av stands og vi ber dere om å sortere dette i miljøstasjonene med en gang. Første tømming er kl. 14:00 på åpningsdagen.

Strøm og Internett

Det er tilgang til strøm til normalt bruk, men husk på at dere må ta med dere lang skøyteledning. 

Det er fri wifi i sentrum

Vann

Det er tilgang til vann på Kanalplassen og Sam Eydes plass. På Torvet finner dere vann i en kran på veggen ved Cafe/Auditorium-inngangen ved siden av hovedinngangen til biblioteket og på veggen til den røde bua.

Vakthold og vertskap

Arendalsuka leier inn et vaktselskap som går runder i standsgatene utenom åpningstidene, slik at dere slipper å ta bodene opp og ned hver dag. Arendalsuka har imidlertid ikke ansvar for om noe forsvinner eller går i stykker ved standene.

Det blir anledning til å låse inn verdigjenstander over natten på Kilden, Kanalplassen, inngang på gatenivå ved trappene opp til hovedinngangen. Inngangen er åpen ½ time etter at standsgatene stenger, og åpner igjen ½ time før åpning neste dag.

Arendalsukas vertskap er tilstede i oransje t-skjorter under hele uka og vi hjelper dere gjerne med informasjon og praktisk hjelp.

Rigging av stands

Opprigging av stands er mandag 10. august fra kl. 09.00 – 14.00.

NB: Standsgatene blir stengt for biltrafikk fra kl. 13:00. Etter dette er gatene fysisk stengt for all biltrafikk.

Representanter fra Arendalsuka vil være tilstede under opprigging. Standsnummerne vil være merket på gategrunnen. Dette gjør vi kvelden i forkant, og derfor vil det ikke være mulig å begynne rigging før mandag morgen.

Nedrigging av stands må skje umiddelbart etter at gatene stenges fredag kl. 14:00.