På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Retningslinjer for stand

Alle stands skal oppfylle kriteriene for deltakelse under Arendalsuka.  

I tillegg gjelder disse retningslinjene for alle som har stand. 

Ansvarlig for standen 

Arrangøren har ansvar for at kriteriene følges. Det betyr at den som melder på en stand er ansvarlig for at alle som betjener standen kjenner og følger kriteriene og retningslinjene for standsbruk. Spesielt vil dette gjelde dere som har mange ulike organisasjoner som deler på standen.

Standplassens areal 

En standplass er 3x3 meter på fast angitt sted. Det er ikke tillatt å flytte standen eller utvide den med barduner eller lignende.  

Betjent i åpningstiden 

Alle stands skal være betjent i åpningstiden for standsgatene. Det er ikke anledning til å holde standen åpen utover åpningstidene uten at dette er avklart med Arendalsuka.  

  • Mandag 16. august kl. 14:00 - 18:00
  • Tirsdag 17. august kl. 11:00 - 17:00
  • Onsdag 18. august kl. 11:00 - 17:00
  • Torsdag 19. august kl. 11:00 - 17:00
  • Fredag 20. august kl. 09:00 - 14:00

Fremleie 

Fremleie av standen er ikke lov. 

Miljøkrav - forbud mot engangsplast 

Det er ikke tillatt å bruke eller dele ut artikler i engangsplast ved standen. Når du fyller ut påmeldingsskjemaet må du bekreftet dette. I tillegg vil alle stands som oppfyller våre øvrige miljøkrav blir merket med en M i programmet. Les mer om våre miljøkrav.

Når dere rigger ned standplassen er det et krav et dere tar med dere alt av materiell, telt og møbler dere har brukt og sorterer alt avfall i våre miljøstasjoner. 

Salg og medlemsverving

Salg av produkter, mat, drikke eller innsamling av penger er ikke lov. Det samme gjelder aktiv medlemsverving, men om folk henvender seg til standen og ønsker å bli medlem er selvsagt dette ok.  

Størrelse på plakater, flagg, skjermer o.l. 

Logoer og annet som trengs for å identifisere standen er selvsagt ok, men overdrevet reklamebruk tillates ikke. Det er mange om plassen på Arendalsuka. For å sikre at alle arrangører får lik mulighet til å synes, har vi satt regler for størrelse på plakater, flagg, skjermer o.l. For å sikre en tydelig og lik praksis på området gjelder det en maks størrelse på all type profilering på 1x2 meter.  

Brosjyrer, pamfletter og annet materiell  

Det er lov å dele ut brosjyrer, pamfletter og annet materiell på standen, men det er ikke anledning til å gå rundt i bysentrum å dele dette ut. Vi oppfordrer imidlertid til å tenke på miljøet og begrense bruken av brosjyrer og lignende. 

Lydnivå på stand 

Det ikke er tillatt å ha lyd som forstyrrer andre. For stands betyr dette at det ikke er tillatt å bruke lydforsterkende tale/musikk på standen. Det er heller ikke anledning til å ha aktiviteter som på annen måte forstyrrer nabostandene. 

Ikke tillatt med arrangement på egen stand 

Det er ikke anledning til å ha arrangementer på standen. Hvis dere ønsker å informere om spesielle aktiviteter på standen under uka, kan dere skrive dette inn på standsiden deres. 

Arendaluka-logo for arrangører 

Logo for arrangører - denne er alle arrangører velkommen til å bruke i sin markedsføring. Arendalsukas egen logo og grafiske profil kan ikke brukes i markedsføringen av standen.