På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Slik blir Arendalsuka 2021

Hjertelig velkommen til Arendalsuka 16. -  20. august 2021.

Her vil vi holde deg oppdatert på hvordan arrangementet skal gjennomføres. Hvis du har spørsmål, send oss gjerne en e-post til post@arendalsuka.no.

Sist oppdatert 26. oktober

Fysisk eller digital – fremtiden er begge deler 

Arendalsuka er møte mellom mennesker. Tiden vi lever i har vist oss at vi må kombinere måter å møtes på.

Arendalsuka 2021 skjer i Arendal. Men vi deler også Arendalsuka 2021 digitalt. 

Vi lager Arendalsuka tilpasset den smittesituasjonen vi har i august neste år. 

Vi ser på mulighetene – ikke begrensningene. Vi tilpasser oss fremtiden. 

10 år - 10 jubileumsscener 

I 2021 er Arendalsuka 10 år. Vi feirer dette med 10 jubileumsscener og inviterer alle til å delta. Det blir fysiske scener i Arendal og det blir digitale sendinger i særklasse. Alt tilpasset den hverdagen vi har i august neste år.  

Jubileumsscenene vil stå for bredde og kvalitet, både når det gjelder hvem som fyller scenen og hva som presenteres der. Hovedprogrammet og Arendalsuka Ung får sin naturlige plass på scenene, men vi ønsker også at andre fyller scenene. Ønsker din virksomhet eller organisasjon å være med?  

Les mer om de 10 jubileumsscenene og hvordan du kan søke om å delta.

Hovedprogram og Arendalsuka Ung 
Arendalsukas hovedprogramkomite og ung-komite har startet planleggingen for neste års arrangementer. Hovedprogrammet vil som tidligere år fylle hovedscenen i Store Torungen med aktuelle og viktige debatter. Arendalsuka Ung ønsker velkommen til sin egen scene på Torvet i Arendal.  
 
Ønsker dere å være med som samarbeidspartnere til hovedprogrammet eller ung-programmet? Mandag 26. oktober åpner vi for å komme med innspill.
Arrangementer i Arendal  

Vi ønsker også alle dere som vil lage egne arrangementer på andre scener i Arendal, hjertelig velkommen i 2021. Vi har stor tro på at Arendalsuka 2021 vil gi mange gode debatter, samtaler og opplevelser – selv om vi må holde litt avstand og være færre mennesker i salen enn tidligere. Vi vil også oppfordre dere til å planlegge digitale sendinger fra Arendal. På den måten vil dere kunne gjennomføre arrangementet uansett smittesituasjon og i tillegg nå ut til enda flere.  

Vi åpner for påmelding av arrangementer i mars. I god tid før dette vil vi gi praktisk informasjon om hvordan dere kan gjennomføre et godt arrangement tilpasset smittesituasjonen.  

Et lite råd allerede nå: Arendalsuka planlegger sine egne arrangementer på en slik måte at vi kan gjennomføre disse uavhengig av smittesituasjonen. Det betyr at arrangementene kan sendes digitalt fra Arendal hvis situasjonen krever det. Men vi planlegger selvsagt også for å kunne ta imot så mange publikum som mulig.  

Standsgater 

Standsgatene er mye av kjernen i vårt demokratiske dansegulv. Det er her organisasjonslivet og de politiske partiene møter mennesker og kan by på gode samtaler på bakkenivå. Vi håper derfor å kunne tilby så mange stands som mulig, men vi må tilpasse både plassering og antall til den situasjonen vi har i august. Vi vil først tildele standplasser til de politiske partiene. Hvis situasjonen utover våren gjør det mulig, vil vi åpne for andre. De som ikke får fysiske standplasser, vil kunne presentere sin organisasjon i vår digitale standsgate.  

Vi åpner for å melde på stands i februar. I god tid før dette vil vi gi praktisk informasjon om hvordan påmeldingen vil skje.  

31. august

Som alltid når høsten nærmer seg, ser Arendalsuka fremover og setter i gang planleggingen av neste års arrangement. I år er ikke noe unntak, men denne gangen er situasjonen annerledes enn den pleier å være. Høyst sannsynlig må vi også i august neste år forholde oss til koronapandemien.  

Samtidig er vi helt sikre på at Arendalsuka 2021 skal gjennomføres.  

Modell for arrangementet
Akkurat nå jobber vi med en modell for arrangementet som kan skaleres opp eller ned avhengig av situasjonen. Vi skal finne en modell som tar vare på magien i det fysiske møtet, samtidig som digitale løsninger skal støtte opp om fysiske møter.  

Ved utgangen av september skal vi ha en overordnet plan for hvordan Arendalsuka 2021 kan gjennomføres. Som før regner vi med at påmelding av arrangementer til Arendalsuka 2021 åpner i februar.  

De neste ukene setter hovedprogramkomiteen i gang med sitt arbeid. Vi kommer tilbake til hvordan de skal jobbe fram aktuelle og spennende programposter i samarbeid med ulike aktører. 

I løpet av høsten kommer vi også til å være i kontakt med ulike samarbeidspartnere, partier og andre.