På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Fram mot Arendalsuka 2021

Hjertelig velkommen til Arendalsuka 2021 – 16. -  20. august.

Lurer du på noe om Arendalsuka 2021? Her forsøker vi å holde deg oppdatert om hvordan arrangementet skal gjennomføres - nyeste informasjon ligger øverst. 

31. august

Som alltid når høsten nærmer seg, ser Arendalsuka fremover og setter i gang planleggingen av neste års arrangement. I år er ikke noe unntak, men denne gangen er situasjonen annerledes enn den pleier å være. Høyst sannsynlig må vi også i august neste år forholde oss til koronapandemien.  

Samtidig er vi helt sikre på at Arendalsuka 2021 skal gjennomføres.  

Modell for arrangementet
Akkurat nå jobber vi med en modell for arrangementet som kan skaleres opp eller ned avhengig av situasjonen. Vi skal finne en modell som tar vare på magien i det fysiske møtet, samtidig som digitale løsninger skal støtte opp om fysiske møter.  

Ved utgangen av september skal vi ha en overordnet plan for hvordan Arendalsuka 2021 kan gjennomføres. Som før regner vi med at påmelding av arrangementer til Arendalsuka 2021 åpner i februar.  

De neste ukene setter hovedprogramkomiteen i gang med sitt arbeid. Vi kommer tilbake til hvordan de skal jobbe fram aktuelle og spennende programposter i samarbeid med ulike aktører. 

I løpet av høsten kommer vi også til å være i kontakt med ulike samarbeidspartnere, partier og andre.

Har du spørsmål?
Hvis du har spørsmål til arrangementet, send oss gjerne en e-post til post@arendalsuka.no, så holder vi deg oppdatert på denne nettsiden og i sosiale medier.