På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Påmelding av arrangement

Når åpner påmelding for 2020?

Dato for påmelding av stand og arrangementer er ennå ikke fastsatt. Det blir tidligst i begynnelsen av februar 2020. Så snart det er klart, legger vi det ut her på nettsiden og i våre sosiale medier og anbefaler deg å følge med her.  

Brukerkonto - melde på arrangement

For å melde på arrangement må du har en brukerkonto for arrangør. Når du er logget inn, fyller du ut påmeldingsskjemaet for arrangement.

Lag en brukerkonto og/eller logge inn.

Sjekkliste for arrangører

Sjekkliste for arrangører med tips og råd om å lage et arrangement. Her finner du også oversikt over arrangementssteder.

Arrangementssteder

Her er en oversikt over steder det er mulig å ha arrangementer under Arendalsuka.

Kriterier for deltakelse

Alle arrangement som oppfyller Arendalsukas kriterier for deltakelse blir godkjent og kommer med i Arendalsuka offisielle program.

Retningslinjer for arrangementer

I tillegg til kriteriene for deltakelse gjelder det noen retningslinjer for arrangementer som alle arrangører må følge.

Frister 2020

Kontakt politiske partier - ca. midten av mai

Vi har enn ikke satt fristen for å ta kontakt med de politiske stortingspartiene for å få sentrale politikere til å delta under arrangementer i Arendalsuka. Kontaktpersoner for de politiske partiene.

Gratis påmelding av arrangementer  - ca. midten av juni

Det er gratis påmelding av arrangementer fram til ca. midten av juni. Vi har ikke satt den endelige datoen ennå. Etter fristen er det en påmeldingsavgift på kr. 2.500,- pr. arrangement. Det vil ikke koste noe å gjøre mindre endringer i et allerede godkjent arrangement etter denne fristen. Hvis det gjøres større endringer i innholdet, vil arrangementet avslås og det må sendes inn en ny påmelding.

Arendalsukas programavis - ca. midten av juli

For å få inn et arrangementer i vår programavis må det meldes inn innen midten av juli. Endelig frist er ikke satt ennå. I avisen vil arrangementet bli presentert med tittel, sted, tid og arrangør. Hvis tittelen på arrangementer er lang, vil vi korte den ned i avisprogrammet. Mer informasjon om innhold og deltagere vil kun stå på nettsiden.

Nettsiden - ingen frist

Programmet på nettsiden oppdateres fortløpende og det er ingen frist for å komme med her.