På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Båter i Pollen

Pollen og sentrumskaia ligger midt i sentrum og er tett på Politisk gate. Under Arendalsuka blir Pollen reservert for aktiviteter i politisk gate og til båter som har arrangementer under uka. 

Arrangement på båt

Dere som ønsker å ha en båt til arrangementer i Pollen under uka, må melde ifra på forhånd.  Arendal havn og Arendalsuka samarbeider om tildeling av kaiplass. Plasseringen gjøres ut fra hva som er hensiktsmessig og et først til mølla-prinsipp. Hvis dere har spesielle ønsker om fortøyningssted, må dere begrunne dette. Det er Arendal Havn som behandler forespørsler og den praktiske tildelingen.

Den innerste delen av Pollen blir stengt av med en gangbro under Arendalsuka.  De båtene som tildeles plass innenfor broen, må ligge til kai hele uken og får et oppmøtetidspunkt for inn og utpassering. Båter over 50 fot vil ikke plasseres innenfor gangbroen, disse båtene må kontakte Arendal havn for plassering, eller møte opp i gjestehavnen for tildeling av fortøyningssted der.

Alle båter skal tilkobles landstrøm så langt det er kapasitet, og vi ber derfor alle båter om å oppgi landstrømstilkobling og strømbehov. 

Under Arendalsuka gjelder retningslinjer for arrangementer når det gjelder salg, bruk av lydforsterkning m.m. også ombord i båter som ligger til kai.

Kontakt Arendal Havn

Tlf: 975 27 000
E-post: post@arendalhavn.no