På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Appellscenen på Teaterplassen

Teaterplassen er en liten grønn park som ligger på Tyholmen, mellom Tyholmen Clarion Hotell, Tyholmen Kolonial, Steenhuset restaurant og Barrique pub. Arendalsuka ønsker sammen med disse å lage Teaterplassen til en arena for appeller og aktiviteter under Arendalsuka. 

Arrangementer på appellscene

Fra Teaterplassens scene inviterer vi alle organisasjoner til å holde appeller eller andre aktiviteter. Det er gratis å bruke scenen.

Scenen er drøye 4 x 3 meter. Den dekkes til med et seiltak hvis det regner. Den utstyres også med høytalere og en enkel talemikrofon. Scenen og anlegget er beregnet for små diskusjoner, appeller,  enkel sang og musikk. Lydnivået må holdes så lavt at det ikke forstyrrer områdene rundt.

Ved behov for mer teknisk utstyr/annet må organisasjoner arrangere og koste dette selv.  

Påmelding
Alle som er interessert i å holde appeller eller ha andre aktiviteter må ta kontakt med Frank Kvarstein, frank.kvarstein@arendalsuka.no

Servering i hyggelige omgivelser

Det blir utendørs restaurant/food court på Teaterplassen fra klokken 12.00-18.00 mandag til fredag i regi av, og med servering av mat og drikke fra Tyholmen Kolonial, Steenhuset og Kitchen & Table.

Serveringsstedene vil lage sittegrupper med plass til rundt 80 personer og tilby mat og drikke av høy kvalitet og god variasjon med fokus på kortreiste og lokale råvarer. Vi kan blant annet friste med tapas, dagens fisk, fiskesuppe, salater, påsmurte foaccacia og bagels, svinenakke, is, jorbær og fløte. Det blir også servering av øl og vin. 

Vi planlegger å henge opp seil mellom lyktestolper og trær slik at plassen også kan brukes ved regn.  Det blir hyggelig miljø med lamper, lykter og dekorasjoner. I tillegg vil det være fotoutstillingen "PS jeg har MS.

Åpningstider

Tirsdag 15. tom torsdag 17. aug. kl.11:00 - 18/19:00.
Fredag 18. aug. kl. 11.00 – 15.00.

Ved spesielle ønsker kan åpningstidene forlenges.