På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Appellscenen på Teaterplassen

Teaterplassen er en liten grønn park som ligger på Tyholmen, mellom Tyholmen Clarion Hotell, Tyholmen Kolonial, Steenhuset restaurant og Barrique pub. Arendalsuka ønsker sammen med disse å lage Teaterplassen til en arena for appeller og aktiviteter under Arendalsuka. 

Arrangementer på appellscene

Fra Teaterplassens scene inviterer vi alle organisasjoner til å holde appeller eller andre aktiviteter.

  • Det er gratis å bruke scenen.
  • Arrangementet må oppfylle våre kriterier. 

Påmelding

Alle som er interessert i å holde appeller eller ha andre aktiviteter må ta kontakt med Frank Kvarstein, frank.kvarstein@arendalsuka.no.

For at arrangementet skal bli en del av Arendalsukas program, må det meldes inn gjennom vårt påmeldingssystem og bli godkjent. 

Praktisk om scenen

Scenen er drøye 4 x 3 meter. Den dekkes til med et seiltak hvis det regner. Den utstyres også med høytalere og en enkel talemikrofon. Scenen og anlegget er beregnet for små diskusjoner, appeller,  enkel sang og musikk. Lydnivået må holdes så lavt at det ikke forstyrrer områdene rundt.

Ved behov for mer teknisk utstyr/annet må organisasjoner arrangere og koste dette selv.  

Servering i hyggelige omgivelser

Det blir utendørs restaurant/food court på Teaterplassen  i regi av, og med servering av mat og drikke fra Tyholmen Kolonial, Steenhuset og Kitchen & Table.

Serveringsstedene vil lage sittegrupper med plass til rundt 80 personer og tilby mat og drikke av høy kvalitet og god variasjon med fokus på kortreiste og lokale råvarer. Vi kan blant annet friste med tapas, dagens fisk, fiskesuppe, salater, påsmurte foaccacia og bagels, svinenakke, is, jorbær og fløte. Det blir også servering av øl og vin. 

Åpningstider

  • Mandag 13. aug: kl. 16-19
  • Tirsdag 14. aug. - fredag 17. aug: kl. 11 - 18/19

Ved spesielle ønsker kan åpningstidene forlenges.