På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Hovedprogram

Arendalsuka består av flere hundre arrangementer laget av organisasjoner, politiske partier, næringsliv og mediehus fra hele Norge. Alle godkjente arrangementer utgjør til sammen Arendalsuka program.

I tillegg til alle disse arrangementene, har Arendalsuka et hovedprogram. Programmet utarbeides av Arendalsukas hovedprogramkomité, oftest i samarbeid med andre.
 
Målet med hovedprogrammet er å løfte opp de viktigste og mest aktuelle temaene i vårt politiske samfunn. På scenen samler vi sterke politikere, de fremste fagfolkene på området, i tillegg til at vi ofte inviterer inn internasjonale navn som kan sette temaet i et større perspektiv. Vi byr opp til debatter, ordskifte og gode samtaler med mål om at alle skal bli litt klokere etterpå.
 
Hovedprogrammet foregår hovedsakelig i storsalen i Arendal kultur- og rådhus og i Arendal kino. Partitimene på Kanalplassen inngår også i hovedprogrammet, men her er det partiene selv som står for innholdet.

Arbeidet med hovedprogrammet

Hovedprogramkomiteen har fått mange innspill til neste års hovedprogram. Fristen for å komme med innspill gikk ut 1. november 2017 og komiteen har valgt ut de samarbeidsparter som er med videre i hovedprogrammet for 2018.
 
De første smakebitene blir presentert på vårt informasjonsmøtet i Oslo 30. januar.