På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Info om påmelding til Arendalsuka 2018

Når er Arendalsuka?

Arendalsuka er i uke 33 - mandag 13. august til lørdag 18. august. 
Politisk gate med stands har åpent fra mandag - fredag. Åpningstider for dagene er ikke bestemte ennå. 

Når åpner påmeldingen?

Dato for påmelding av stand og arrangementer er ennå ikke fastsatt. Det blir tidligst i månedskifte januar/februar. Så snart det er klart, legger vi det ut her på nettsiden og i våre sosiale medier og anbefaler deg å følge med her. 

Gode tips og råd i vår arrangementsguide

Mange er allerede godt i gang med planlegging av egne arrangementer og stands. Her gir vi deg noen gode tips og råd i planleggingen :-)

Når må jeg bestille arrangementslokaler?

Arendal har et god og variert utvalg av arrangementslokaler som brukes under Arendalsuka. Vi anbefaler alle å være tidlig ute med å finne et sted som passer til deres arrangement. 

Kriterier for deltagelse under Arendalsuka

Informasjonsmøte i Oslo - tirsdag 30. januar 2018

Også i år inviterer vi organisasjoner, foreninger og andre interesserte til informasjonsmøte i Oslo - tirsdag 30. januar kl. 14. Les mer om innhold og påmelding.

Er det bestemte temaer for dagene?

Arendalsuka har ikke faste temaer for de enkelte dagene. Hovedprogrammet vårt har som mål å løfte viktige og aktuelle temaer og disse debattene vil naturlig prege de enkelte dagene. Mange arrangører velger derfor å ha debatter inne samme tema på samme dag som hovedprogrammet.

Hovedprogrammet slippes først under informasjonsmøtet vårt i Oslo 30. januar. Før dette kan vi derfor ikke si noe om bestemte temaer under uka. 

Har du andre ting du lurer på?

Ta gjerne kontakt med oss på post@arendalsuka.no

Vi gleder oss til å se deg i 2018!