På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Til deg om leier ut arrangementssted

Oversikt over arrangementssteder

På vår nettside har vi samlet en oversikt over mulige arrangementssteder under Arendalsuka. I denne oversikten skriver vi inn:
 • Navn på arrangementsstedet
 • Lenke til nettside/facebookside til arrangementsstedet
 • Antall sitteplasser
 • Rullestoltilpasset lokale og WC, evt. teleslynge
 • Leiepris - og informasjon om hva denne inkluderer av teknisk utstyr m.m. 

Hvis du har et arrangementssted som du ønsker å få inn i denne oversikten, ber vi deg sende oss en e-post med disse opplysningene til post@arendalsuka.no

Prisnivå på leie av lokaler
Arendalsuka har et godt samarbeid med arrangementsstedene og sammen ønsker vi å synliggjøre prisnivået for å leie lokaler til arrangementer under Arendalsuka. Derfor oppfordrer vi alle til å melde inn pris på sitt lokale. Hvis dere har flere lokaler/møterom oppgir dere laveste og høyeste pris. Fra og med Arendalsuka 2020 vil arrangementssteder som ikke oppgir pris på lokalleie, ikke bli en del av denne listen. 

Råd til deg som leier ut lokale

Gi god informasjon om ditt arrangementssted

For å gjøre det enklere å velge ditt lokale for et arrangement under Arendalsuka, er det viktig å gi god informasjon om selve lokale. Vi anbefaler at dere lager en side på deres egen nettside, eller legger inn informasjon under feltet "Om" på deres facebookside. En arrangør vil gjerne vite dette:
 • Kontaktinformasjon
 • Hvor stort er lokalet? Antall sitteplasser, antall ståplasser
 • Pris på leie
 • Hva har dere av teknisk utstyr?
 • Er lokalet og wc rullestoltilpasset? Har dere teleslynge? 
 • Hvilke miljøtiltak har dere tatt?
 • Kan det serveres mat/drikke?
 • Annen info som er viktig å få fram

Tilgjengelig arrangementssted

Arendalsuka er en politisk møteplass som skal være åpen for alle.  Derfor oppfordrer vi alle arrangører og arrangementsteder å tilrettelegge for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

I vår oversikt over arrangementssteder opplyser dere om lokalet er tilrettelagt for rullestolbrukere og om dere har teleslynge.

Vi oppfordrer dere til å tilpasse lokalet slik at det er tilgjengelig for alle så langt det er mulig. Vi har laget en side med tips til hvordan man kan lage et universelt utformet arrangement. Her finner dere blant annet informasjon om hvor dere kan skaffe rullestolramper og andre tekniske hjelpemidler.

Tilgjengelighet under Arendalsuka

Miljøkrav til arrangementer

For Arendalsuka er miljøarbeidet viktig og vi ønsker at alle som deltar under uka bidrar til et godt miljø. Dere som arrangementssted - og alle arrangørene under Arendalsuka - har stor påvirkning på miljøet. Arendalsuka vil løfte fram de arrangørene som gjør gode miljøvalg. Derfor markerer vi alle arrangementer og stands som oppfyller våre miljøkrav med en M i programmet. 

Som arrangørsted vil dere dermed kunne få spørsmål om deres miljøengasjement og hvilke miljøtiltak dere har.

Her ser dere våre miljøkrav til arrangementer.

Matsvinn
Vi oppfordrer alle arrangementssteder som serverer mat til å være med i appen Toogoodtogo.

Sikkerhet og trivsel

Arendalsuka skal være en trygg og sikker møteplass for alle. Alle arrangører har ansvar for sikkerheten på sine egne arrangementer. Det betyr også at dere som leier ut arrangementssted må påse at lokalet oppfyller alle krav til sikkerhet, eks. nødutganger, brannsluknings- og førstehjelpsutstyr,  maks antall besøkende i lokalet m.m. 

Ler mer om trivsel og sikkerhet under Arendalsuka.