På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Gjør det enkelt og rimelig

Det trenger ikke å være dyrt og komplisert å gjennomføre et arrangement eller å ha en stand under Arendalsuka. 

Arrangement

Det behøver slett ikke koste mye å arrangere et interessant arrangement som får godt besøk under Arendalsuka. Du trenger ikke å leie inn hjelp til å planlegge og gjennomføre et arrangement for å lykkes, heller ikke for å få interessante politikere til å delta. Vi har laget en sjekkliste for arrangementer som gir deg råd og tips.  

Finne et lokale 
Du kan finne arrangementslokaler i alle prisklasser – fra 2 timers debattmøte på en hyggelig cafe for kr. 1000,- til store, profesjonelle konferansesaler til kr. 13 000,- for 2 timer. Kanskje din organisasjon har et kontor eller en samarbeidspartner som kan hjelpe med et rimelig lokale? Arendalsuka tilbyr også rimelige og gratis alternativer. Det kan lønne seg å være tidlig ute. Se vår oversikt over arrangementssteder.
Få deltakere til arrangementet 
Ønsker du en politiker som deltaker til ditt arrangement? Det er gode muligheter til å få det, selv uten hjelp av andre. Partiene har kontaktpersoner som koordinerer henvendelser om dette. For å be om deltakelse fra en politiker, fyller du ut et skjema og sender dette til koordinatoren. Alle henvendelser blir behandlet på lik måte - enten det kommer fra en liten organisasjon eller et stort kommunikasjonsbyrå. Jo tidligere du er ute og jo flere du samarbeider med, jo større er sjansen for at ditt arrangement blir prioritert.  
Markedsføring
Det er viktig at du selv markedsfører ditt arrangement, i tillegg til at det er oppført i programmet. Dette kan du gjøre rimelig gjennom sosiale medier og e-postmarkedsføring. Bruk ditt eget nettverk og samarbeid gjerne med andre om å brukes deres. 
Overnatting 
De aller fleste som kommer til Arendalsuka leier seg inn i private hus og leiligheter. Disse finnes i alle prisklasser. I tillegg er det rimelig overnatting på Hove leirsenter og campingplasser i omegn. Her har vi samlet en oversikt over overnattingsmuligheter.

Stand

En utstillerstand i Politisk gate koster kr. 6000,- + mva for hele uken. Du får et areal på 3x3 meter til din organisasjon. Her må du sette du opp et telt. Du kan kjøpe et enkelt telt for ca. kr. 2000,- og sette dette opp selv. Det finnes også flere utleiere, blant annet A-Tech i Arendal, Utleiepartner i Kristiansand eller OB Wiik i Oslo. Det koster fra kr. 7000 - 10 000,- og leie et telt - ferdig levert og montert. Bord, stoler og annet utstyr du ønsker tar du med selv.  

Ta gjerne kontakt

Vi ønsker at det skal være enkelt og mulig for alle å delta under Arendalsuka og tar gjerne imot spørsmål hvis dere lurer på noe. Send oss en e-post til post@arendalsuka.no.
 
PS. Husk at det ikke er de fancy rammene rundt arrangementet som er det viktigste. Det er selve innholdet i ordskiftet som betyr noe!