til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

SE SAMMENHENGEN - Mishandling av dyr, barn og voksne: Hva er sammenhengene?

Arrangør
Dyrebeskyttelsen Norge, VIDERE
Dag
Tirsdag 13/8 2019 15:30 - 17:00
Arrangementstype
Foredrag
Tema
Annet
Språk
Norsk
Sted
Teltscenen Ferjekaia
Antall plasser i lokalet
null
 


Om arrangementet

Der hvor dyr mishandles, er mennesker i faresonen; der hvor mennesker mishandles, er dyr i faresonen. Voldsproblematikken er kompleks og det er mange faktorer som bidrar til å vedlikeholde et voldelig forhold.

Foredraget tar for seg tematikken vold mot dyr og vold i nære relasjoner og hvordan man kan øke forståelsen rundt denne problematikken for å både avdekke og forhindre fremtidig voldshendelser. Foredraget vil blant annet beskrive prosjektet «SE SAMMENHENGEN», som er et unikt samarbeid mellom NMBU veterinærhøgskolen, Krisesentersekretariatet og Dyrebeskyttelsen Norge.

Foredragsholder: Karianne Muri.

 

Om foredragsholderen: 

Karianne Muri studerte veterinærmedisin i Bristol i England, hvor hun var ferdig utdannet i 1997. Hun tok doktorgrad i dyrevelferd ved Norges Veterinærhøgskole i 2013, og er europeisk veterinærspesialist i dyrevelferd, etikk og lovgivning. Hun er ansatt som forsker på NMBU Veterinærhøgskolen, hvor hun ved siden av forskningen har ansvar for å bygge opp kompetanse om vanskjøtsel og mishandling av dyr, og sammenhengene mellom mishandling av dyr og vold i nære relasjoner. Hun underviser om disse temaene på Veterinærhøgskolen og har arrangert etterutdanningskurs rettet mot både veterinærer og andre yrkesgrupper som trenger kunnskap om disse sammenhengene.

 

Dørene åpner klokken 15:30 og det blir lett servering.

Medvirkende
  • SE SAMMENHENGEN, Mishandling av dyr, barn og voksne: Hva er sammenhengene, Dyrebeskyttelsen Norge
Kontaktperson
Annette Bjørndalen Søreide, Kommunikasjonsrådgiver, Dyrebeskyttelsen Norge, 95211128, post@dyrebeskyttelsen.no
Twitter:
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Ja
Sidevisninger
1281