Kjøkken på sykehjem - eller ikke: Hvordan skape bedre måltider for eldre og pleietrengende?
Arrangør
Pensjonistforbundet
Dag
Onsdag 14/8 2019 18:00 - 19:30
Arrangementstype
Debatt
Tema
Annet
, Helse
Språk
Norsk
Sted
Teltscenen Ferjekaia
Antall plasser i lokalet
null
Om arrangementet
Måltidene er dagens høydepunkt for mange eldre og pleietrengende - og handler om mye mer enn ernæring. Diskusjonen står ofte om størrelsen på kjøkkenet, og hvor kjøkkenet er plassert - men hva er egentlig problemet? Hvorfor hører vi fortsatt om eldre som ikke får den samme matopplevelsen som andre, og som for eksempel kan oppleve å få fiskeboller på julaften? Handler det om organisering, kompetanse og ressurser eller holdninger og vilje?
Vi lover en spennende debatt!
Medvirkende
Jan Davidsen, Forbundsleder, Pensjonistforbundet
Turid Winjusveen Olsen, Ansvarlig for Matgledekorpset, Fylkesmannen i Innlandet
Robin Kåss, Ordfører, Porsgrunn
Arnt Steffensen, Leder, Kost- og ernæringsforbundet
Gunnvor Sunde, Kjøkkensjef, Gloppen kommune
Anita Vatland, Daglig leder, Pårørendealliansen
Geir Helljesen, debattleder
Kontaktperson
Bjørg Karin B. Buttedahl, Kommunikasjonssjef, Pensjonistforbundet, 99445529