til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

Velkommen matvareindustri- revolusjon!

Arrangør
Deloitte, Eat Foundation
Dag
Onsdag 14/8 2019 12:00 - 13:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Helse , Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
Agderposten
Stedsbeskrivelse:
Auditorium, Østre gate 3
Antall plasser i lokalet
100
 


Om arrangementet

Skal vi spise riktig må også noen produsere maten rett. Velkommen matvareindustri- revolusjon

EAT-Lancet kommisjonen lanserte rapporten som viste oss hva vi må spise for å være sunne – uten at det går på bekostning av planeten. Men i tillegg til å snu en hel verdens spisevaner må løsningene - og maten - leveres fra en industri som står foran en nødvendig og viktig omstilling. Matvareindustrien står på terskelen til å transformere sin produksjon, salg, distribusjon og også kasting av mat. Men i Norge går det smått. Revolusjonerende løsninger finnes globalt. Kunstig fremstilt kjøtt, ny veksthusproduksjon, fersk laks som aldri har svømt i havet, er bare noen eksempler på hva tallerkenen din vil inneholde. Møt de som vil og kan endre hvor maten din kommer fra.

Kan du ikke komme? Alle arrangementene finner du i opptak på Facebook eventsidene og Deloitte.no

Medvirkende
  • Olav Kjørven, chief strategy officer, Eat Foundation
  • Linn Anne Brunborg, ernæringsekspert, Orkla
  • Carl-Fredrik Bjor, konsernsjef, ISS
  • Jan Bodd, gründer og partner, Scandza
  • Jonathan Farnell, partner, Deloitte
  • Erik Wold, debattleder, Erik Wold
Kontaktperson
Elisabeth Evjen, Director, Deloitte, 41270000, eevjen@deloitte.no
Twitter:
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
1904