til hovedinnhold
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2019

LIVE - Bærekraftspodden: Bjørn Kjos & Sjur Gaaseide

Arrangør
UNICEF Norway
Dag
Tirsdag 13/8 2019 13:00 - 14:00
Arrangementstype
Samtale
Tema
Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
Torvgata 7
Stedsbeskrivelse:
Bærekraftshuset
Antall plasser i lokalet
60
 


Om arrangementet

I Bærekraftspodden utfordrer UNICEF Norge sin mangeårige samarbeidspartner Norwegian, samt Deloitte, på hvor bærekraftige deres selskaper er.

Vi spør dem hvordan de vil sørge for at selskapene utvikler seg stadig i denne retningen? Hvordan vil de skape bærekraftig vekst, og hvordan jobber selskapene konkret med dette i dag? Er det mulig å skape business ut av bærekraft? Hvilke forventninger stiller deres investorer til bærekraft? Og ikke minst, hva er det som driver de to CEO-ene personlig til å ville gjøre mer?

UNICEFs Bærekraftspod inviterer til en engasjerende og spennende samtale om hvordan man effektiviserer, konkretiserer og leverre bærekraft i næringslivet.

Om Bærekraftspodden: I Bærekraftspodden spør vi; Hvordan ser verden ut når dagens barn vokser opp? Hva gjør myndighetene? Hva gjør bedriftslederne? Hva gjør investorene? Og ikke minst; Hva gjør du? Hver episode i Bærekraftspoden lover ett bærekraftsmål og to gjester og tre kvarter med gode samtaler. Fremtidens generasjoner kan lykkes der vi har feilet. Barna kan endre fremtiden. UNICEF Norges Bærekraftspod forsøker å gi deg svaret. Programleder er assisterende generalsekretær i UNICEF Norge Kim N. Gabrielli.

Les om og hør flere episoder av Bærekraftspodden her.

Dette arrangementet er en del av initiativet «Bærekraftshuset i Torvgata 7», som gjennom Arendalsuka 2019 vil bestå av opptil 30 arrangementer som på en eller annen måte er tilknyttet FNs 17 bærekraftsmål. Bærekraftsmålene er nemlig mer omfattende enn det vi kanskje ser for oss. Bærekraft handler om å utrydde sult, om god utdanning, om likestilling, om rettferdighet, om innovasjon, om en sunn og bærekraftig økonomi og mye, mye mer!

Medvirkende
  • Bjørn Kjos, CEO, Norwegian
  • Sjur Gaaseide, CEO, Deloitte Norge
  • Kim N. Gabrielli, Assisterende generalsekretær, UNICEF Norge
Kontaktperson
Kim N. Gabrielli, UNICEF Norway, +47 97424587
Universell utforming
Nei
Servering
Nei
Sidevisninger
1252