På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no
Dette var et arrangement i 2017.

Musikkrådet inviterer til fest og konsert - Lars Martin Myhre m.fl.

Arrangør
Norsk musikkråd
Dag
Onsdag 16/8 2017 20:00 - 22:00
Arrangementstype
Kultur/aktivitet
Tema
Kultur
Språk
Norsk
Sted
Teltscenen Ferjekaia
 


Om arrangementet

Musikkrådet inviterer nye og gamle venner til mingel, fest og konsert på Arendalsuka. På teltscenen får vi besøk av Lars Martin Myhre, Gamle Kjente og artigkar Odd Arne Halaas: 

  • Du har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeid med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Lars Martin omtales ofte som en ”melodiens mester”. I år er det 43 år siden han begynte med musikk og han har i løpet av disse årene deltatt på nærmere 70 plater med en halv million solgte plater og mottatt fire Spellemannpriser. 
  • Gamle Kjente forvalter den gylne, nordiske viseskatten, med innslag av irsk og amerikansk folkemusikk. Samtlige medlemmer av Gamle Kjente debuterte før konfirmasjonsalder og har mønstret norske scener i mer en 50 år. Dette er en musikalsk reise det både svinger og vugger av, idet historier og tradisjoner, skrøner og samfunnssatire blir vekket til live. Gamle Kjente består av Arne Sandum, Yngve Kristiansen, Magnar Bergo og Tore Løvgreen. Du er hjertelig velkommen til å gjenoppleve gamle minner!

Norsk musikkråd, Musikkens studieforbund, Aust-Agder musikkråd og Arendal musikkråd ønsker deg hjertelig velkommen til fest!

Kontaktperson:
Bjarne Dæhli, Norsk musikkråd, 95062358
Universell utforming
Servering
Ja
Sidevisninger
1056