På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Overnatting

Det er mange som kommer til Arendalsuka og trenger overnatting. Her har vi samlet overnattingsmulighetene for deg.

Privat leie

De aller fleste som kommer til Arendalsuka leier hus, leiligheter og hytter på for eksempel Finn.no. Det er mange i Arendal som ønsker å leie ut og det kommer stadig nye utleiesteder gjennom våren og sommeren.

Hotell i sentrum

Hotellene i sentrum er fullbooket under Arendalsuka. Det samme er hotellskipet MS Gann som koordineres av Clarion Tyholmen Hotel. Det er fortsatt mulig å stille seg på venteliste, selv om ventelistene er lange. Oversikt over hoteller i Arendal.

Slik tildeles hotellrommene
Under Arendalsuka blir hotellene i byen etter avtale med Arendalsuka kun leid ut til folk som skal delta på Arendalsuka.

Hotellene fordeler selv sine rom, men rullerer på hvem som får rom fra år til år. Ingen får mer enn noen få rom hver. Fordelingen skjer i slutten av september året før, derfor er det lurt å sende inn behov så tidlig som mulig. Hotellene har en venteliste og det skjer endringer som gjør at et rom kan bli ledig.

Utenfor sentrum

Det er flere campingplasser og utleiesteder - se www.visitnorway.no

Hove Leirsenter ligger i naturskjønne omgivelser på Tromøya, 11 km fra Arendal sentrum, med hyggelige priser og sjøen som nærmeste nabo.

10-20 minutter utenfor byen ligger også hotellene Hjemme Hos WencheArendal HerregårdStrand hotell Fevik og Scandic Grimstad.

I Kristiansand finnes det også mange hoteller og mulige overnattingssteder. Dyreparken ligger 35 minutter fra Arendal og har to hoteller. Det tar ca. tre kvarter i bil til Kristiansand sentrum. Det går buss 1-2 ganger i timen til Arendal.

Thon hotel parken i Kristiansand tilbyr en pakke med overnatting og daglig buss tur/retur til Arendal. 

I båt

Arendal gjestehavn ligger i sentrum på Tyholmen. Den har svært god kapasitet og gode fasiliteter. De beste plassene går først, men vi finner plass til alle.

Økt kapasitet

Arendalsuka jobber kontinuerlig med å øke overnattingskapasiteten i byen. Eventuelle nye muligheter presenteres her og i via sosiale medier.

Utleie under Arendalsuka