På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Overnatting

Det er mange som kommer til Arendalsuka og trenger overnatting. Her har vi samlet overnattingsmulighetene for deg.

Privat leie

De fleste som kommer til Arendalsuka leier hus, leiligheter og hytter på for eksempel Finn.no. Det er mange i Arendal som ønsker å leie ut både bolig, feriehus og hytter. Det kommer stadig nye utleiesteder gjennom våren og sommeren. Et tips kan være å gjøre et generelt søk på "Arendalsuka" fra forsiden på Finn.no for å få opp alternativ på tvers av kategori. 

Hotell i sentrum

Hotellene i Arendal sentrum blir fort fullbooket under Arendalsuka. Det samme gjelder hotellskipet MS Gann som koordineres av Clarion Tyholmen Hotel. Et tips er derfor å sende inn en forespørsel til hotellene allerede i begynnelsen av september. 

NB: Nesten alle hotellrommene er dobbeltrom og vi oppfordrer derfor sterkt til å dele slik at det blir plass til flere. 

Oversikt over hoteller i Arendal.

Slik tildeles hotellrommene
Under Arendalsuka blir hotellene i byen etter avtale med Arendalsuka kun leid ut til folk som skal delta på Arendalsuka.

Hotellene fordeler selv sine rom, men rullerer på hvem som får rom fra år til år. Ingen får mer enn noen få rom hver. Hotellene har ventelister og det kan skje endringer som gjør at et rom kan bli ledig.

Utenfor sentrum

Det er flere campingplasser og utleiesteder - se www.visitnorway.no

Hove Leirsenter ligger i naturskjønne omgivelser på Tromøya, 11 km fra Arendal sentrum, med hyggelige priser og sjøen som nærmeste nabo. Plass i små og store hus og muligheter for bobil/campingvogn. I tillegg til overnatting tilbys frokost, "kjøleskapsmat"/tørrmat og middag kan settes inn på huset. 

Canvas Hove tilbyr ulike typer overnatting på Hove på Tromøya, med Raet nasjonalpark som nærmeste nabo. 
Det går buss fra Hove Leirsenter og Canvas Hove på morgenen. Buss fra Arendal til Hove sen kveld. 
I tillegg går det offentlig transport buss fra og til Hove/Arendal hver time på dagtid (ca 15 minutters gange fra leirsenter til bussholdeplass).

En liten kjøretur (ca. 10-25 minutters) utenfor Arendal, finner du disse overnattingsstedene:

I Kristiansand finnes det også mange hoteller og mulige overnattingssteder. Dyreparken ligger 35 minutter fra Arendal og har to hoteller. Det tar ca. tre kvarter i bil til Kristiansand sentrum. Det går buss 1-2 ganger i timen til Arendal.

Thon hotel parken i Kristiansand tilbyr en pakke med overnatting og daglig buss tur/retur til Arendal. 

Overnatting i havna

Det kommer ofte seilskuter/båter til Arendalsuka som tilbyr overnatting. Så snart vi vet hvilke som kommer i 2021, legger vi ut informasjon om dette her.

I privat båt

Arendal gjestehavn ligger i sentrum på Tyholmen. Den har svært god kapasitet og gode fasiliteter. De beste plassene går først, men vi finner plass til alle.

Økt kapasitet

Arendalsuka jobber kontinuerlig med å øke overnattingskapasiteten i byen. Eventuelle nye muligheter presenteres her og i via sosiale medier.

Utleie under Arendalsuka