- Arrangør
- NHO Mat og Drikke, Rud Pedersen Public Affairs
- Dag
- Onsdag 14.8 2024 08:15 - 09:15
- Arrangementstype
- Debatt
- Tema
- Mat
- Helse
- Språk
- Norsk
- Sted
- Thon hotel Arendal
- Stedsbeskrivelse
- Plenumsalen
- Vis i kart
- Antall plasser i lokalet
- 100
- Streaming
- Gå til streamingsiden
- Medvirkende
- Annechen Bahr Bugge, Forsker I, dr.polit., Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet
- Live Bøe Johannessen, Seniorrådgiver, Helsedirektoratet
- Mathilde Hogsnes, Doktorgradstipendiat, Høyskolen Kristiania
- Ann-Beth Freuchen, konsernsjef, Tine SA
- Petter Haas Brubakk, Administrerende direktør, NHO Mat og Drikke
- Kristian Hvilen, Managing Partner Rud Pedersen, Public Affairs
- Kontaktperson
- Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk, NHO Mat og Drikke, 97758468, ts@nhomd.no
- Universell utforming
- Rullestoltilpasset lokale
- Rullestoltilpasset WC
- Miljøprofil
- Nei, vi oppfyller ikke Arendalsukas miljøkrav.
- Om arrangementet
Bli med på et av sommerens store bransjearrangement under Arendalsuka!
NHO Mat og Drikke og Rud Pedersen Public Affairs gir oppspillet til kostrådene. Dette er en unik mulighet for matentusiaster, næringslivsaktører og helseinteresserte til å delta i en livlig og informativ diskusjon før de nye kostrådene presenteres torsdag 15. august.
I morgen lanseres de nye kostrådene, og vi gir oppspillet:
Hvorfor blir det så mye debatt om kostrådene når vi vet vi bør leve sunnere? Hva skal til for å få enda flere til å følge dem? Hvordan kan hvordan kostrådene kan få større gjennomslagskraft og føre til at folk tar sunnere valg? Hvordan kan myndighetene nå gjennom i et medielandskap som tidvis domineres av alternative kostråd? Hvordan opplever matindustrien å stå i spagaten mellom influensere og myndigheter?Møt ledende eksperter innen kommunikasjon, folkehelsepolitikk og matindustri som vil dele sine synspunkter og besvare dine spørsmål.
Kom og bli en del av samtalen, få nye perspektiver og start dagen matnyttig påfyll!