På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Kvinner og toppledelse - hvordan få flere kvinner til topps!

Arrangør
Econa
Dag
Torsdag 15/8 2019 15:00 - 17:00
Arrangementstype
Workshop
Tema
Likestilling
Språk
Norsk
Sted
Arendal gamle rådhus
Stedsbeskrivelse:
Festiviteten
Antall plasser i lokalet
80
 


Om arrangementet

Bli med og diskuter med eksperter om hvordan vi kan få flere kvinner inn i toppledelsen.  Flere innledere kommer.

Per Erik Henriksen – seniorkonsulent i Mercuri Urval

Per Erik Henriksen er en utradisjonell hodejeger, som etter endt utdanning som data- og teleingeniør har brukt mesteparten av karrieren sin innenfor rekruttering. Til tross for sine foredrag «Jeg har ansatt min siste kvinne» og «Gi faen, flinke pike!», er han genuint opptatt til hvordan flere flinke kvinnelige talenter må få toppjobbene. Med tung erfaring fra rekrutteringsbransjen, har han både oppsiktsvekkende og kontroversielle tips for deg som vil lykkes som kvinnelig leder.

Linda Hofstad Helleland – stortingsrepresentant, visepresident i verdens antidopingbyrå WADA og tidl. barne- og likestillingsminister

Linda Hofstad Helleland har en lang fartstid i politikken siden hun kom inn på Stortinget i 2001 etter endte studier i medievitenskap, statsvitenskap og sosiologi fra NTNU. Hun har markert seg som en engasjert forkjemper for å få flere kvinner inn i ledende posisjoner, og er brennende opptatt av å heie frem andre kvinner. Etter bred dialog med bedrifter, ledere og samfunnsaktører la hun i høst frem en tiltaksliste til næringslivet for å øke kvinneandelen på toppen. Helleland vet hva som funker!

Berit Svendsen, sjef for Vipps’ internasjonale satsing

Berit Svendsen er en av Norges mektigste og mest profilerte næringslivsledere, og en viktig rollemodell for mange aspirerende toppledere. Fra bakgrunnen som sivilingeniør til lederstillinger i Telenor og nå Vipps, har hun bevist at man kan komme langt ved å gripe mulighetene som oppstår. Hun vet hvordan talenter kan få erfaringen som trengs til å bli toppledere, og ønsker flere kvinner til å lede den nye teknologi- og digitaliseringsbølgen. Berit er motiverende, engasjert og utrolig dyktig!

Kontaktperson:
Maria Østerhus Lobo, Avdelingsleder fag og samfunnspolitikk, Econa, 90910386, maria@econa.no
Twitter:
Universell utforming
Hørselshjelpemidler
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Servering
Nei
Sidevisninger
473