Hvor viktig er egentlig det vi spiser for klimautslippene? Trenger vi en klimadiett, og er det en klimamerking av mat som må til hvis vi skal vi nå FNs 1,5 gradersmål? TORO tar debatten om hva som må til for å få folk til å spise mer klimasmart. På scenen møter du bl.a. Ole Petter Nyhaug i Opinion, Bård Vegar Solhjell i WWF og Ola Hedstein i Norsk Landbrukssamvirke. Og selvfølgelig serverer vi klimasmart mat.
Program:
13.00: Mingling og matservering
13.10: Velkommen v/ Beate Nossum, byråleder i Fo°print & Paul Jordahl, CEO, i Orkla Foods Norge
13.15: «Grønt forbruk krever grønne forbrukere: Men hva skal til?» ? v/ Ole Petter Nyhaug, partner og kreativ leder i Opinion
13.35: Debatt: Hvor viktig er egentlig det vi spiser for klimautslippene? v/ Bård Vegar Solhjell, leder i WWF, Anja Bakken Riise, leder i FIVH, Ola Hedstein, adm.dir. i Norsk Landbrukssamvirke, Gunstein Instefjord, Fagdirektør Handel, Forbrukerrådet og Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig, Orkla Foods Norge
14.00: Politikerduell: Er det pisk eller gulrot som må til for å få folk til å spise mer klimasmart mat?
14.45: Slutt