På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Hvordan sikrer vi økt og bærekraftig matproduksjon i Norge?

Arrangør
NHO Mat og Drikke, Yara
Dag
Onsdag 14/8 2019 08:30 - 10:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Næringsliv , Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
MØR biffhus
Stedsbeskrivelse:
Restauranten, 1. etasje
Antall plasser i lokalet
70
 


Om arrangementet

Yara og NHO Mat og Drikke inviterer til debatt om hva som skal til for å øke bærekraftig produksjon av mat i Norge. Hvordan kan vi enda bedre utnytte fortrinnene vi har i Norge ved desentralisert bosetting, gode gras- og beitearealer, lang vekstsesong for frukt og bær og god dyrevelferd? Hvordan kan teknologi og god agronomi hjelpe oss for å nå målene om bærekraftig produksjon – og hva vil være de viktigste politiske grepene for å legge til rette for dette?

Medvirkende
  • Anders Trømborg, Markedssjef Norge, Yara
  • Petter Haas Brubakk, Administrerende direktør, NHO Mat og Drikke
  • Lars Petter Bartnes, Leder, Bondelaget
  • Geir Pollestad, Stortingsrepresentant, Senterpartiet
  • Tom Christer Nilsen, Stortingsrepresentant, Høyre
  • Steinar Reiten, Stortingsrepresentant, KrF
  • John Arne Ulvan, Konsernsjef, Felleskjøpet Agri
Kontaktperson:
Terje Sletnes, Direktør for analyse og politikk, NHO Mat og Drikke, 97758468, ts@nhomd.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Ja
Sidevisninger
663