På arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 
Utskrift fra www.arendalsuka.no

Sjømat er trendy – så hvorfor faller konsumet?

Arrangør
Norges sjømatråd
Dag
Tirsdag 14/8 2018 12:15 - 13:15
Arrangementstype
Debatt
Tema
Helse
Språk
Norsk
Sted
DN-teltet
 


Om arrangementet

Sjømatkonsumet faller i Norge. Nå tar myndighetene grep og har som mål å øke forbruket av sjømat med 20 prosent innen 2021. Men hva må til for å få spesielt de unge til å spise mer fisk? Vi ser på hva produsenter, myndigheter og salgsleddet gjør for å snu trenden.

Medvirkende
  • Renate Larsen, administrerende direktør, Sjømatrådet
  • Vegard Harm, Influenser
  • Linda Granlund, Divisjonsdirektør folkehelse og forebygging, Helsedirektoratet
  • Gunnar Hvarnes, Kokk
  • Andreas Wahl, Debattleder
  • Camilla Beck Sætre, Direktør kommunikasjon og samfunnskontakt, Insula
  • Linn Elise Bjerkeli, Kategori ferskfisk, Norgesgruppen
Kontaktperson:
Dag Sørli, Kommunikasjonsrådgiver, Norges sjømatråd, +47 970 16 311
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Servering
Ja
Sidevisninger
604