Hvordan kombinerer vi utslippskutt i matproduksjonen med lønnsomme bedrifter?

Arrangør
NHO Mat og Drikke
Dag
Tirsdag 13.8 2024 14:00 - 15:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Mat
Språk
Norsk
Sted
MØR biffhus
Vis i kart
Stedsbeskrivelse
Pergolaen på baksiden av Mør biffhus.
Antall plasser i lokalet
120
Streaming
Gå til streamingsiden
Medvirkende
Dag Ekelberg, Head of Government and NGO Relations, Yara
Gerhard Salicath, Fagsjef næringspolitikk, NHO Mat og Drikke
Kontaktperson
Gerhard Salicath, Fagsjef, NHO Mat og Drikke, 91574880, gs@nhomd.no
Nettside
https://www.nhomd.no/
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Ja
Om arrangementet

Yara og NHO Mat og Drikke inviterer politikere og næringslivsledere til debatt om klimavennlig matproduksjon i møte med det grønne skiftet. 

Klimavennlig matproduksjon har betydelige omkostninger og forutsetter nye samarbeidsformer med kostnads- og risikodeling på tvers av leddene i verdikjeden.

Det store spørsmålet er: Hvordan lykkes med å kutte utslipp i verdikjeden for mat og drikke, samtidig som man sikrer høy produksjon og lønnsomme bedrifter? 

Velkommen ved Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke.

Debatt med: 

  • Svein Tore Holsether, CEO Yara
  • Ole Robert Reitan, CEO Reitan Retail
  • Kristin Børresen, CEO Graminor
  • Guro Espeland, CEO Jæder
  • Sigrunn Åsland (Ap), statssekretær Klima- og miljødepartementet
  • Roy Steffensen (FrP), stortingsrepresentant
  • Margaret Hagerup (H), Stortingsrepresentant

Debatten ledes av Anne Flæte.

Hopp til toppen