Matsikkerhet – er laksen norsk?

Arrangør
Innakva KLYNGE, Stiim Aqua Cluster, NCE Aquatech Cluster
Dag
Onsdag 14.8 2024 11:00 - 12:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Næringsliv
Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
Kystveien 2
Stedsbeskrivelse
Restaurant Havgløtt, (1. etg)
Vis i kart
Antall plasser i lokalet
120
Medvirkende
Marianne Sivertsen Næss, Fiskeri- og havminister, Nærings- og fiskeridepartementet
Robert Eriksson, Administrerende direktør, Sjømatbedriftene
Edgar Skjervold, CEO, Nutrimar
Silje Båtsvik Risholm, Seniorrådgiver havbruk, Miljøstiftelsen Bellona
Ole Jørgen Marvik, Styremedlem, Gas2Feed
Trond Madsen, Moderator/Seniorrådgiver, NHO Agder
Kontaktperson
Jon Løvland, Daglig leder, Innakva KLYNGE, 47975935, jon@innakva.no
Nettside
http://www.innakvaklynge.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Om arrangementet

I en uforutsigbar verden blir matberedskap igjen satt høyt på dagsorden. De folkevalgte blir ikke enige om i hvilken grad oppdrettslaksen er norsk eller ikke. Selv om 90% av laksefôret importeres i dag, kan laksen likevel få «en plass ved bordet» i den norske beredskapsdebatten – sammen med kjøtt, melk, egg og grønnsaker?

Vi inviterer sentrale politikere, miljøstiftelse og aktører fra næringen til en viktig debatt under Arendalsuka.

Program for arrangementet: 
10.30-11.00 Kaffe og frukt
11.00-12.00 Arrangementsstart
12.00-12.30 Slutt, mingling

Hopp til toppen