"Si det du mener!" drop in podkast for ungdom

Ungdom
Arrangør
Jungeltelegraf1 / Eteren AS
Dag
Fredag 16.8 2024 09:00 - 14:00
Arrangementstype
Samtale
Tema
Demokrati
Inkludering
Språk
Norsk
Sted
Torvet
Vis i kart
Kontaktperson
Monika Forvik, Daglig leder, Jungeltelegraf1 / Eteren AS, 97793971, monika@eteren.no
Nettside
https://jungeltelegraf1.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Nei
Om arrangementet

Vi flytter podkaststudioet til Torvet og inviterer ungdom til å ta plass i stolen som gjest der og da og bli med på «samtalene rundt bordet». Her kan du dele tanker og meninger om det som er viktig for deg, med programlederne i Jungeltelegraf1 og samtidig høre andres perspektiver. 

Jungeltelegraf1 er en podkast som laget av ungdom, for ungdom og vi tar med våre egne erfaringer inn i studio og er nysgjerrige på dere vi snakker med. Å dele tanker og meninger skal være en positiv opplevelse, der du føler du blir hørt og møtt med respekt. Nå kan du komme og si det du mener!

Hva er viktig for deg? og hvorfor?
Hva vil du si til de som bestemmer?

I Jungeltelegraf1 snakker om alt fra hverdagslige ting til store spørsmål i et ungdomsperspektiv og temaene kan være både personlige og samfunnsaktuelle. Vi har over 85 podkast-episoder ute hvor vi blant annet snakker om ensomhet, stress og press, utenforskap, graffiti, prevensjon, rus, krig, flyktninger – og demokrati og påvirkningskraft. 

Vi vil være unges stemme i samfunnet som løfter viktige temaer og utsatt ungdom, som gir trøst, normaliserer ulikhet og gir rom for nye perspektiver, meninger, muligheter og latter(!). Vi setter fokus på samfunnsutfordringer og endringer ungdom ønsker seg for fremtiden. 

Sjekk ut Jungeltelegraf1 på Spotify, Instagram og Tik Tok. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Etter Arendalsuka klipper vi sammen anonyme utdrag fra “Si det du mener!” og sender det til politikerne og andre beslutningstakere så de får høre ungdommers ufiltrerte meninger.


Medvirkende
Jungeltelegraf1 programledere og innholdsprodusenter:
Jonas Haidar, Johanne Kollandsrud, Mariama Ellingsen-Diagne, Linus Boon Fürst, Kristian Straume Mørland, Dev Raj Mathur, Pedram Kazempour
Mentorer og programledere: Ari Bajgora og Nora Ingeborg Geiran Dingstad.
Mentorer: Mattias Ørn Alman-Kaas og Monika Forvik.

Hopp til toppen