Nye kostråd: er hverdagsmaten i fare eller i gode hender?

Arrangør
NHO Service og Handel, Kost- og ernæringsforbundet
Dag
Onsdag 14.8 2024 08:30 - 09:30
Arrangementstype
Debatt
Tema
Mat
Helse
Språk
Norsk
Sted
MØR biffhus
Stedsbeskrivelse
2.etasje
Vis i kart
Medvirkende
Arnt Steffensen, Leder, Kost- og ernæringsforbundet
Arne Presterud,, Nestleder, Norsk Arbeidsmandsforbund
Linda Granlund, Divisjonsdirektør folkehelse og forebygging,, Helsedirektoratet
Trine Holmen-Løkken, Divisjonsdirektør Food & Facilities, 4Service
Kristin Hollung, Forskningssjef, Nofima
Jorulf Brøvig Silde, Bransjedirektør, NHO Service og Handel
Kontaktperson
Jorulf Brøvig Silde, Bransjedirektør, NHO Service og Handel, 95720116, jbs@nhosh.no
Nettside
http://nhosh.no
Universell utforming
Nei
Miljøprofil
Nei, vi oppfyller ikke Arendalsukas miljøkrav.
Om arrangementet

Med de nye nasjonale kostrådene står leverandører av måltidstjenester overfor både utfordringer og muligheter. Vi utforsker hvordan kostrådene kan implementeres i hverdagsmaten på en smidig måte, samtidig som man ivaretar forbrukerens forventninger og preferanser. 

Programmet vil inneholde innlegg fra eksperter innen ernæring, representanter fra måltidstjenestebransjen, forbrukerperspektivet og myndighetene. Det blir også en paneldebatt med mulighet for spørsmål fra publikum.

Vi ser frem til en inspirerende diskusjon og håper du vil være med oss på å forme fremtidens måltidstjenester!

Hopp til toppen