- Arrangør
- NHO Service og Handel, Kost- og ernæringsforbundet
- Dag
- Onsdag 14.8 2024 08:30 - 09:30
- Arrangementstype
- Debatt
- Tema
- Mat
- Helse
- Språk
- Norsk
- Sted
- MØR biffhus
- Stedsbeskrivelse
- 2.etasje
- Vis i kart
- Medvirkende
- Arnt Steffensen, Leder, Kost- og ernæringsforbundet
- Arne Presterud,, Nestleder, Norsk Arbeidsmandsforbund
- Linda Granlund, Divisjonsdirektør folkehelse og forebygging,, Helsedirektoratet
- Trine Holmen-Løkken, Divisjonsdirektør Food & Facilities, 4Service
- Kristin Hollung, Forskningssjef, Nofima
- Jorulf Brøvig Silde, Bransjedirektør, NHO Service og Handel
- Kontaktperson
- Jorulf Brøvig Silde, Bransjedirektør, NHO Service og Handel, 95720116, jbs@nhosh.no
- Nettside
- http://nhosh.no
- Universell utforming
- Nei
- Miljøprofil
- Nei, vi oppfyller ikke Arendalsukas miljøkrav.
- Om arrangementet
Med de nye nasjonale kostrådene står leverandører av måltidstjenester overfor både utfordringer og muligheter. Vi utforsker hvordan kostrådene kan implementeres i hverdagsmaten på en smidig måte, samtidig som man ivaretar forbrukerens forventninger og preferanser.
Programmet vil inneholde innlegg fra eksperter innen ernæring, representanter fra måltidstjenestebransjen, forbrukerperspektivet og myndighetene. Det blir også en paneldebatt med mulighet for spørsmål fra publikum.
Vi ser frem til en inspirerende diskusjon og håper du vil være med oss på å forme fremtidens måltidstjenester!