Kan kommunenes matstrategi bidra til å øke andel lokal mat?

Arrangør
Agder fylkeskommune, Statsforvalteren i Innlandet, Matvalget, Oppdal kommune, Rogaland fylkeskommune, Statsforvalteren i Trøndelag, Divisjon for offentlige anskaffelser
Dag
Onsdag 14.8 2024 13:00 - 13:45
Arrangementstype
Debatt
Tema
Mat
Næringsliv
Språk
Norsk
Sted
Bankgården
Vis i kart
Stedsbeskrivelse
Street food Arendal, Strandgaten 1
Antall plasser i lokalet
40
Medvirkende
Kari Brunvatne Kleivset, Prosjektleder, Prosjekt Fôra Matregion Agder i Agder fylkeskommune
Even Tronstad Sagebakken, Statssekretær for fiskeri- og havministeren, Norsk arbeiderparti
Eli Strand, Moderator, Nynorsk pressekontor
Richard Sandnes, Rådgiver innkjøp, Oppdal kommune
Jens Christian Eide, Kantineleder, Agder fylkeskommune
Turid Windjusveen Olsen, Seniorrådgiver, Statsforvalteren Innlandet
Marte von Krogh, Leder, Matvalget
Nina Sundquist, Administrerende direktør, Stiftelsen Norsk mat
Kontaktperson
Kari B Kleivset, Prosjektleder, Agder fylkeskommune, 90140470, kari.kleivset@agderfk.no
Nettside
https://agderfk.no/prosjekter/fora-matregion-agder/
Universell utforming
Nei
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Ja
Om arrangementet

Hvordan kan de offentlige måltidene bidra til bedre folkehelse, klima, næringspolitikk og selvforsyning gjennom implementering av matstrategier?

Hopp til toppen