Hvordan kan det legges til rette for de seriøse aktørene i restaurant- og serveringsbransjen?

Arrangør
SMB Norge, Norsk Restaurantforening
Dag
Mandag 12.8 2024 15:00 - 15:45
Arrangementstype
Debatt
Tema
Næringsliv
Arbeidsliv
Språk
Norsk
Sted
Steenhuset
Stedsbeskrivelse
SMB Norge-teltet i bakgården
Vis i kart
Antall plasser i lokalet
30
Medvirkende
Per Vidar Kjølmoen, stortingsrepresentant, Arbeiderpartiet (Ap)
Kari Sofie Bjørnsen, sentralstyremedlem, Høyre (H)
Reidar Digranes, byråd for næring, kultur og idrett i Bergen, Senterpartiet (Sp)
Tony Pedersen, nestleder, Norsk Restaurantforening
Kontaktperson
Kristian Eilertsen, seniorrådgiver politikk, analyse og kommunikasjon, SMB Norge, 90214524
Nettside
https://dinbedrift.no/
https://www.norskrestaurantforening.no/
Facebook
www.facebook.com/SMBnorge
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Om arrangementet

I Norge har vi mange restauranter med høy kvalitet og kompetanse. Likevel opplever de seriøse aktørene at det blir stadig vanskeligere nettopp å drive seriøst i restaurant- og serveringsbransjen.

Høy prisstigning, høye renter samt økte skatter og avgifter har satt press på kostnadssiden i en bransje med historisk lave marginer. I tillegg er det grenser for hvor mye av kostnadsøkningen som kan tas ut i økte priser hos kundene.

Restaurant- og serveringsbransjen opplever også at det er utfordrende å rekruttere nye talenter til bransjen.

Norsk Restaurantforening og SMB Norge tar debatten om hvordan rammevilkårene kan forbedres for de seriøse aktørene i restaurant- og serveringsbransjen.

Hopp til toppen