- Arrangør
- NIBIO
- Dag
- Tirsdag 13.8 2024 13:30 - 14:30
- Arrangementstype
- Seminar
- Tema
- Samfunnssikkerhet og beredskap
- Mat
- Språk
- Norsk
- Sted
- Studio Spornes Tyholmen
- Vis i kart
- Antall plasser i lokalet
- 80
- Medvirkende
- Marit Kolby, Forfatter og ernæringsbiolog
- Lene Frost Andersen, Professor, UiO
- Anne Kjersti Bakken, Seniorforsker, NIBIO
- Dorthe Brudvik, Direktør EMV, COOP Norge
- CChristian Anton Smedshaug, Agri Analyse
- Audun Korsæth, Divisjonsdirektør, NIBIO
- Kontaktperson
- Erling Fløistad, Kommunikasjonsrådgiver, NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi, 97089021
- Universell utforming
-
Rullestoltilpasset lokale
- Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
- Servering
- Nei
- Om arrangementet
Nye norske kostholdsråd har vært på høring, og for første gang er også matens klima- og miljømessige påvirkning omtalt. Bærekraft omfatter mye mer enn klima og miljø.
- Går det an å se kostholdsråd og bærekraftig norsk matproduksjon i sammenheng?
- Gir det mening å snakke om bærekraftig kosthold?
Møteleder: Audun Korsæth
- Hva kan vi produsere av mat på norske arealressurser? Anne Kjersti Bakken, NIBIO
- Panelsamtale
I panelet:
Professor Lene Frost Andersen, UiO
Direktør EMV Dorthe Brudvik, COOP Norge
Christian Anton Smedshaug, Agri Analyse
Forfatter og ernæringsbiolog Marit Kolby
Divisjonsdirektør Audun Korsæth, NIBIO