Trash Tech Night @ Arendal – Norges nye nisjenæring?

Arrangør
NG Group, TOMRA
Dag
Onsdag 14.8 2024 18:30 - 19:30
Arrangementstype
Debatt
Tema
Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
Langbryggen 15
Vis i kart
Stedsbeskrivelse
Sirkulærscenen
Kontaktperson
Janecke Mathiesen, NG Group, 92809596
Nettside
http://www.nggroup.no
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Ja
Om arrangementet

Gjennom hele dagen på sirkulærscenen har vi hørt om bærekraftsutfordringer, klimatrusselen og behovet for å skape systemendringer gjennom samarbeid, nye forretningsmodeller og ny teknologi.

Vi runder av kvelden med å fokusere på løsninger. For det vokser friskt i Norges nyeste tech-nisje: trashtech. Med god støtte fra Startuplab – inviterer NG Group & Tomra oppstarts- og vekstbedrifter innen avfallshåndtering og gjenvinning, bærekraftsrapportering, sporbarhet og transparens til å pitche sine løsninger – og samtidig vise frem kraften i det norske teknologinæringslivet.

Da AVfall Norge og Startuplab inviterte til «Trashtech Afterwork» i januar, var salen på Forskningsparken full. Mange av oppstarts- og vekstbedriftene som presenterte seg, arbeider med løsninger som kan gjøre hver og en av oss – og samfunnet vårt – smartere, mer bærekraftig og mer sirkulære.

Hvis du er opptatt av sirkulær innovasjon, ny eksportvekst og grønn industri som vokser friskt av seg selv – stikk innom, og bli gjerne med oss utover kvelden.

Selskaper som pitcher:

  • REEN – Nora Johanne Sørsdahl, CEO 
  • Clean Sea Solutions – Per Elvestuen, CEO 
  • Li-Tech – Synne Sauar, CEO 
  • Ogoori - Eirik Helgesen, CEO 
Hopp til toppen