En helhetlig tilnærming til mental, fysisk og sosial helse

Arrangør
ABEL Technologies AS, Høyskolen Kristiania
Dag
Onsdag 14.8 2024 15:00 - 16:00
Arrangementstype
Foredrag
Tema
Helse
Språk
Norsk
Sted
Haralds pub
Vis i kart
Stedsbeskrivelse
2.etasje
Antall plasser i lokalet
50
Medvirkende
Maria Abrahamsen, Psykolog, forfatter, Head of Psykology, ABEL Technologies
Malin Moe Neeraas, Innovasjonsdirektør, ABEL Technologies
Kontaktperson
Simon Laugsand, Administrerende Direktør, ABEL Technologies AS, 913 66 243
Nettside
https://abelhealth.no/
Facebook
www.facebook.com/health.abel
Universell utforming
Nei
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Ja
Om arrangementet

44% av den voksne befolkningen er plaget av ensomhet, og hele 22% har en psykisk lidelse i løpet av et år. Vi beveger oss i feil retning. 

God psykisk helse kommer ikke bare av åpenhet, og en god fysisk helse kommer ikke bare av å trene og spise sunt. Alt du gjør for å holde deg i fysisk form, bidrar til å beskytte din psykiske helse. Samtidig som alt du gjør for å stresse ned eller ta vare på relasjonene dine, er med på å beskytte kroppen din mot fysisk sykdom.

Nøyaktig hva vi trenger å gjøre mer eller mindre av varierer. Noen trenger å være mer sammen med venner, noen trenger å jobbe mindre, noen trenger å lage seg en ny interesse og noen trenger å sove mer. Men selv om vi vet alle disse tingene, så er det likevel så vanskelig å gjøre noe med. I vår individualistiske tidsånd er vi overlatt til oss selv og vårt eget livsprosjekt, og har ansvar for vår egen helse.

Hvordan kan vi lykkes med en helhetlig tilnærming til både mental, fysisk og sosial helse? Hvordan kan vi oppnå god helse og høy livskvalitet? Bli med på dette foredraget med psykolog og bestselgende forfatter Maria Abrahamsen, og innovasjonsdirektør i ABEL, Malin Moe Neeraas. 

 

Hopp til toppen