Hvordan kan organisasjonen din få flere medlemmer, jobbe smartere og i samme retning?

Arrangør
4H Norge
Dag
Torsdag 15.8 2024 16:30 - 17:30
Arrangementstype
Samtale
Tema
Media/kommunikasjon
Oppvekst
Språk
Norsk
Sted
Frivillighetsteltet
Vis i kart
Medvirkende
Martin Holmen, styreleder, 4H Norge
Tone Helene Angsund., kundeansvarlig, Trigger
Kontaktperson
Stine Pernille Kjos, fungerende generalsekretær, 4H Norge, 90191484, stine.pernille.kjos@4h.no
Nettside
http://4h.no
http://trigger.no
Facebook
www.facebook.com/4HNorge/
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Nei, vi oppfyller ikke Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Nei
Om arrangementet

Organisasjonslivet er spennende og artig, men også krevende. Det er mange stemmer som vil bli hørt og det kan vanskelig å vite hvilken retning man skal gå.

Sommeren 2023 begynte 4H Norge et omfattende arbeid med å spisse vår identitet og bygge en plattform som skal gjøre det enklere for hele organisasjonen å gå i samme retning. 

I løpet av foredraget vil vi dele noen hemmelige verktøy og praktiske tips slik at din organisasjon kan få med seg hele gjengen internt og samtidig få flere medlemmer. Du skal bli inspirert!

Samtidig ligger det et dypt alvor bak målet om å få flere medlemmer. 4H og andre barne- og ungdsoganisasjoner er avgjørende for å skape gode oppvekstvilkår. 4H mener vi at vi gir barn og unge en møteplass, der de gjennom egne valg og utforskning, opplever mestring, får kunnskap og nye venner.

Det blir samtale, undring og latter mellom Martin Holmen og Tone Helene Angsund.

Martin Holmen er styreleder for 4H Norge og programleder i NRK. I over ti år har han underholdt Norge med energi og du har kanskje hørt han på NRK MP3 eller på tv i NRK Newton, FlippKipp, VG Lista og Klassequizen for å nevne noe. Martin fremstår som en kreativ energibunt, men har også en sterk strategisk teft og lidenskap for ledelse.

Tone Helene Angsund er kundeansvarlig i Trigger. Hun har over 20 års erfaring fra medier, reklame og teknologi, men startet sin karriere som svømmelærer og nissemor. Hun er kjent for en helt unik lidenskap for kundene sine og har høstet priser både i inn- og utland for sitt arbeid.  Tone elsker å lage løsninger som betyr noe for folk, og som gir gode dokumenterbare resultater.

 

 

Hopp til toppen