Stafett for livet: Ingen skal møte kreft alene

Arrangør
Kreftforeningen
Dag
Onsdag 14.8 2024 06:00 - 17:00
Arrangementstype
Samtale
Tema
Helse
Annet
Språk
Norsk
Sted
Havfruen på Langbrygga
Vis i kart
Antall plasser i lokalet
2
Medvirkende
Ingrid Stenstadvold Ross, generalsekretær, Kreftforeningen
Kontaktperson
Thomas Axelsen, seksjonsleder, politikk og samfunnskontakt, Kreftforeningen, 93061573
Nettside
http://kreftforeningen.no
Universell utforming
Nei
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Nei
Om arrangementet

Velkommen til Stafett for livet Arendalsuka!
Fra mandag 12. august til torsdag 15. august kan du delta i vår mini-utgave av Stafett for livet under Arendalsuka.

Du som deltar på Arendalsuka kan benytte løypa til et lite avbrekk med fysisk aktivitet; hva med å invitere noen til en prat mens du går?

Vi setter opp en QR-kode-løype med start ytterst på Langbryggen, videre opp Batteribakken til Batteriet, forbi Neset og bort til toppen av Bendiksklev og mål nede ved Arendal bibliotek på Torvet. 

I Kreftforeningens Stafett for livet deltar lag bestående av familier, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre i en 24 timer lang stafett. Bak hvert lag er det en historie – et menneske som laget vil støtte eller minnes.

I Stafett for livet har vi en unik anledning til å dele fellesskap og opplevelser. Målet er: Vi skal hedre fighterne, vise vår støtte, minnes de vi har mistet, gi håp og feire livet.

Kreftpasienter og andre som lever med kreft tett på livet vet at sykdommen ikke tar pauser selv om det er ferie, hverdag eller helg. Man tenker kanskje ikke på kreft hele tiden, men den er der – hele døgnet.

Stafetten er et viktig symbol i kampen en kreftpasient går gjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk, og dette er en flott mulighet for å vise din støtte til de som er rammet av kreft!

Hopp til toppen