Hvordan kan agrifoodtech bli Norges nye eksportnæring?

Arrangør
AgriFoodTech Norway
Dag
Mandag 12.8 2024 14:00 - 14:50
Arrangementstype
Debatt
Tema
Innovasjon
Mat
Språk
Norsk
Sted
Haralds pub
Vis i kart
Medvirkende
Salvador Baille, Forretningsutvikler, Aggrator
Kontaktperson
Thomas Selvaag Moss, Kommunikasjonsrådgiver, Klosser Innovasjon, 40215905
Nettside
http://agrifoodtech.no
Universell utforming
Nei
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Om arrangementet

Klimaendringer, befolkningsøkning og stadig verre jordhelse vil gjøre det vanskeligere å produsere nok mat til alle i fremtiden. Hvordan kan agrifoodtech være med løse utfordringene?

Siri Fjellheim, rektor ved NMBU, vil starte arrangementet med en introduksjon om de globale utfordringene innen matproduksjon. Deretter kjører vi paneldebatt. Hvordan kan vi bygge en sterk norsk agrifoodtech eksportindustri som kan løse disse problemene?

Panelet består av følgende deltakere:
Morten Blaauw i Frukt AS, med en løsning som gjør trær motstandsdyktig mot vånd.

Ole Mørk, CTO Soilmate, som har utviklet en løsning for tracking av mat "fra jord til bord"

André Skoog Bondevik, Medgründer, Agdir Drift, som optimaliserer drift av landbruk

Endre Harnes i Avisomo Modular Farming, løsninger for vertical farming

Ellen Altenborg, førsteamanuensis på Handelshøyskolen BI (Institutt for Strategi og Entreprenørskap)


Siri Fjellheim, rektor ved NMBU

Hopp til toppen