Grønn byvandring

Arrangør
Standard Norge, Skift – Næringslivets klimaledere
Dag
Onsdag 14.8 2024 14:15 - 15:00
Arrangementstype
Kultur/aktivitet
Tema
Klima/miljø
Språk
Norsk
Sted
S/S Nefertiti
Stedsbeskrivelse
Byvandring, start ved flytebrygga i Pollen
Vis i kart
Antall plasser i lokalet
Båt i Pollen
Kontaktperson
Einar Morten Lassesen, Standard Norge, 41017199
Universell utforming
Nei
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Om arrangementet

Skift – Næringslivets klimaledere og Standard Norge inviterer til grønn byvandring i Arendal. Møt opp ved Skift-båten ved flytebrygga i Pollen, og bli med på litt under en times vandring med planteviter Hanne Wells, direktør for bygg, anlegg og kontrakter i Standard Norge.

Verdsetter du trærne rundt deg? Hva ser DU egentlig når du ser et tre? Vi oppfatter dette overraskende ulikt og det er veldig situasjonsavhengig. Et staselig tre i en offentlig park, en mindre med vakker trerekke i et borettslag eller bare «de der greinene» som stenger for solen når du skal drikke kaffe på terrassen?

Dette er det få fasitsvar på, men med felles metode og fakta som grunnlag kan vi få en felles forståelse å bygge videre på.

Vi tar en vandring i Arendals gater, ser på trærne med nye øyne og hvordan naturen kan få plass og bidra med høy økologisk verdi selv i en tettbygd sørlandsby.

Målgruppe:
Alle som vil se flere perspektiver ved trær er velkomne til å bli med på vandringen. Spesielt aktuell vil den være for representanter fra kommuner, advokater, forvaltere i prov/off., planleggere og arkitekter

Når: Onsdag 14. august kl. 1415-1500

Hvor: Møt opp ved SKIFT-båten som ligger til kai ved flytebrygga i Pollen

Hopp til toppen