«Er du helt grønn på hva du skal etter VGS?» Karriereveier i fornybar industri

Ungdom
Arrangør
Å Energi, Morrow Batteries, Universitetet i Agder
Dag
Fredag 16.8 2024 11:00 - 13:00
Arrangementstype
Annet
Tema
Energi
Digitalisering
Språk
Norsk
Sted
UiA-teltet
Vis i kart
Antall plasser i lokalet
80
Kontaktperson
Espen Aleksander Pedersen, Å Energi, 99455649
Nettside
http://aenergi.no
http://uia.no
http://morrowbatteries.com
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Ja
Om arrangementet

Gjør deg klar for et energifylt arrangement med Å Energi, Morrow og UiA! Vi tar over UiA-teltet for å gi deg en smakebit av hva fremtidens energiløsninger handler om. Forklart av de som faktisk jobber med dette hver dag.  Å Energi vil dykke ned i de spennende jobbmulighetene fra vann til energi, og Morrow vil ta oss igjennom deres nyskapende batteriteknologi. Ikke nok med det, UiA kommer til å fortelle alt du trenger å vite om studieretninger som kan forme din fremtid innen fornybar energi.

Men vent, det blir bedre! Vi vil at DU skal bli en del av showet og få en unik sjanse til å se hvordan alt henger sammen. Vitensenteret er på besøk og vil ta deg gjennom en interaktiv presentasjon som fyller hodet med kunnskap, men som også tenner en gnist for din fremtidige karriere.

Å Energi, Morrow og UiA samarbeider om dette arrangementet og har leid inn Vitensenteret til å visualisere fremstillingene.

Det er påmelding via denne lenken til dette arrangementet. Vi gjør det sånn på grunn av plassbegrensning og for at dere som kommer som gruppe skal få en best mulig opplevelse av arrangementet.  

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte kontaktpersonen som er oppført nedenfor.

Hopp til toppen